content top

Вземи карта СБА и получи своята IFG Club карта напълно безплатно!

Вземи карта СБА и получи своята IFG Club карта напълно безплатно!

IFG Club има удоволствието да предостави възможността на всички лоялни клиенти на СБА да получат нова специална клубна карта – IFG Club.

Виж още

Облечи дете и получи подарък от World Class Spa & Fitness и IFG Leasing

Облечи дете и получи подарък от World Class Spa & Fitness и IFG Leasing

Фондация Ейнджълс, съвместно със спа и фитнес център World Class и Ай Еф Джи Лизинг АД организират благотворителна инициатива в помощ на децата в неравностойно положение, нуждаещи се от официални дрехи за предстоящите си абитуриентски балове.

Виж още

Поредна победа за СККБ „Херкулес“

Поредна победа за СККБ „Херкулес“

Спортен Клуб по канадска борба – Херкулес , гр. Бургас с председател Ивелин Кичуков продължава да жъне успехи. На държавното първенство, провело се в Созопол на 22 и 23 март, състезателите на СККБ “Херкулес” спечелиха златни, сребърни и бронзови медали.

Виж още

Вземете своята почивка сега с IFG Club!

Вземете своята почивка сега с IFG Club!

Време Ви е за почивка? Изморихте се от скучното сиво ежедневие или искате да изненадата своите близки с релаксираща почивка през уикенда?
Картите IFG Club ще Ви помогнат да организирате своята почивка в едни от най-добрите хотели в Българи с големи отстъпки!
Възползвайте се от преференциалните цени и качествено обслужване в 4-ри звездния хотел „Олимп” във Велинград или отпътувайте към по-южните точки на България, където се намират хотелите „Велбъжд” – Кюстендил и „Анели“ – Сандански.
Направете си една незабравима почивка на страхотни цени с подкрепата на IFG Club!

Виж още

Абонаментни карти за фитнес и спа в WorldClass чрез IFG Leasing

Абонаментни карти за фитнес и спа в WorldClass чрез IFG Leasing

Вземете абонаментна карта за фитнес и спа на разсрочено плащане чрез Ай Еф Джи Лизинг.
Ако искате винаги да сте в перфектна форма, ако обичате да релаксирате в парната баня – възползвайте се от нашето ексклузивно предложение! Вече всички продукти на WorldClass Health Academy могат да бъдат закупени и на разсрочено плащане с БЕЗЛИХВЕН период чрез Ай Еф Джи Лизинг!
Кандидатствайте на място във фитнес WorldClass Health Academy (София, ул. Ралевица 34) или в офиса на Ай Еф Джи Лизинг (София, ул. Бисер 16).
Вижте повече на: http://www.ifgleasing.eu/promotion-fitness-cards#sthash.TxbcDGxw.dpuf

Виж още

Kesh.BG

Kesh.BG

Kesh.bg – Бъди информиран!

Сега с Kesh.bg можете да се възползвате от всички услуги за Вас и Вашия бизнес на едно място и то напълно безплатно!

Омръзна ли Ви да влизате в по 3 сайта всеки ден, за да следите статуса на своите обяви и новини. Това вече не е нужно!

Kesh.bg е най-новият информационен сайт и бизнес каталог. Тук Вие може да получавате най-актуалната информация за България, Европа и света, да следите най-актуалните обяви в бизнес сферите и обществото и да сте в крак със всичко, случващо се около вас.

Добавете информация за Вашия бизнес, намерете своя партньор напълно безплатно с Kesh.bg.

Виж още

IFG Club

IFG Club

Добре дошли в IFG Club.

Картата IFG Club е част от групата на IFG Leasing и е създадена специално за лоялните клиенти и партньори на дружеството. И именно, за да Ви накараме да се чувствате специални, тази карта Ви предоставя възможност да използвате определени търговски отстъпки в редица подбрани обекти из цяла България. Обичате да пазарувате, да се храните в заведения, имате нужда от ремонт на колата и още редица други услуги – карта IFG Club ще Ви помогне да намалите своите разходи, предоставяйки ви възможност за преференциални цени. И това не е всичко! Вече няма нужда да носите безброй карти в джоба си за различните обекти. Сега е достатъчна само една – карта IFG Club.

Ако пък сте търговски обект и желаете да се включите към нашата група, моля, изпратете ни информация за Вас на e-mail: info@ifgclub.com.

Бъдете специални и влезте в клуба на IFG Club!

Виж още
content top